Overname Kindergolfshop.nl door Ted's Golfshop te Noordwijk

De eigenaren van Ted's Golfshop te Noordwijk, Jaap Laan en Leonie Slobbe hebben per 1 november 2017 de Kindergolfshop.nl overgenomen van Petra van Zeggelaar. 

Kindergolfshop Petra, die de afgelopen jaren van de Kindergolfshop.nl een succes maakte, gaf vorig jaar aan met haar werkzaamheden voor de Kindergolfshop.nl te gaan stoppen. Omdat het zonde zou zijn om zo'n mooi initiatief te laten verdwijnen, besloten Jaap Laan en Leonie Slobbe de Kindergolfshop voort te gaan zetten. 

De jeugd heeft de toekomst Omdat volgens Jaap en Leonie de jeugd de toekomst heeft, is reeds in 2015 bij Ted's Golfshop een speciale hoek voor de jeugd gecreëerd. Door de overname van de Kindergolfshop kan er een verdere uitbreiding van de activiteiten plaats vinden. 

Uitgebreid assortiment Voor de kinderen waren er al veel golfspullen bij Ted's Golfshop beschikbaar, maar dit is door de overname dus nog verder uitgebreid.

Al deze artikelen kunnen via de webshop Kindergolfshop.nl online besteld worden, maar nu dus ook in Noordwijk in de winkel zelf. Hier kan bijvoorbeeld de kinderkleding worden gepast, maar ook de kindergolfclubs worden getest.

Alle reden dus om eens een kijkje te nemen in de webshop of in Kindergolfshop zelf. KINDERGOLFSHOP / TED'S GOLFSHOP NOORDWIJK Bedrijvenpark 's Gravendijck