Nederlands B Kampioenschap Strokeplay bij Pitch&Putt Golf Maurik

Zondag 5 oktober 2014 wordt bij Pitch&Putt Golf Maurik het B NK Strokeplay gespeeld. Dit is een kampioenschap voor Nederlandse Pitch&Putt Golf topamateurs. Spelers die wat betreft niveau nog net onder de Nederlandse ‘top’ spelen, maar wel inmiddels op hoog niveau Pitch&Putten. Door dit toernooi is het voor deze spelers mogelijk om binnen hun eigen categorie een Nederlands Kampioenschap Pitch&Putt Golf te spelen.
Pitch&Putt Golf Maurik kent een grote schare aan spelers die lid zijn van de Nederlandse Pitch&Putt Bond. Zij zullen tijdens dit kampioenschap op eigen baan graag goed voor de dag willen komen. Naast de spelers van de organiserende baan, zullen er vanuit heel Nederland spelers meedoen aan dit toernooi. Er hebben zich ruim 50 enthousiaste deelnemers aangemeld.
De baan in Maurik is uitermate geschikt voor een kampioenschap van dit formaat. De baan heeft lichte glooiingen en met de nodige bunkers en elke hole is een uitdaging op zich. Spelers zullen geconcentreerd moeten blijven spelen om het toernooi op hun naam te schrijven.  De vorm van de dag zal mogelijk bepalend zijn voor de toernooiwinst.
Toeschouwers zijn van harte welkom om de kunsten van de spelers te aanschouwen. De toegang aan het Eiland van Maurik 15 in Maurik is gratis. Het toernooi zal om 09.30 uur starten en de finaleronde zal omstreeks 14.45 uur beginnen.