Max Albertus is op de Extec Trophy in Tsjechië als 34e geëindigd. Albertus scoorde over drie ronden level par door ronden 68-75-75. Eerder deze week wisten Paul Berkhout, Axel Geers en amateur Isaac Hendrik van der Nat met +5 de cut niet te halen. Ook voor Dylan Boshart (+2) en Mitchell Schoorl (+12) zat er geen laatste ronde in. Robin Kind trok zich op de eerste dag terug.

Gepubliceerd in Nieuws

De Fransman Matthieu Decottignes Lafon heeft met -12 het Haugschlag NÖ Open op zijn naam geschreven. Aan het slot van de eerste Pro Golf Tour wedstrijd op Europese bodem bleef de Fransman de Duitser David Heinziger (-11) met een slag voor. De Schot Craig Howe werd met -10 derde.

Met -1 werd Dylan Boshart de beste Nederlander in het veld. Boshart finishte als 27e vijf plaatsen beter dan Max Albertus die met level par gedeeld 32e werd. Axel Geers was met +2 en een 42e positie de op twee na beste landgenoot.

Lars Keunen (+3) en Paul Berkhout (+14) misten een dag eerder al de cut.

Gepubliceerd in Nieuws

Na twee dagen aan de leiding te hebben gestaan op het Open Royal Golf Anfa Mohammedia, onderdeel van de Pro Golf Tour, moest Max Albertus genoegen nemen met een gedeelde tweede plek. Albertus ging de finale in met twee slagen voorsprong op zijn naaste concurrenten, maar moest na een birdies en een bogey op de par-5 negende een dubbel bogey schrijven. Die twee slagen was het verschil want de Duitser Max Kramer won het toernooi met een score van -8. Albertus had aan het slot samen met de Schot Christopher Maclean, een score van -6.

Max Albertus steeg na zijn tweede plek zeven plaatsen op de order of merit. De Nederlander staat nu op een 16e plaats en heeft alleen Robbie van West voor zich op een zesde plaats.

Gepubliceerd in Nieuws

Max Albertus heeft met succes zijn eerste plaats verdedigd op de tweede dag van het Open Royal Golf Anfa Mohammedia. Albertus tekende donderdag voor zes birdies en een bogey voor een rondje 66 (-5) en bracht zijn totaal op -9. Op twee slagen achterstand volgt de nummer twee Chrisopher Maclean uit Schotland en vijf slagen voorsprong op de nummer drie Mateusz Gradecki uit Polen. Voor Dylan Boshart (+5), Evanildo Santos dos Santos (+6) en Robin Kind (+17) was het halen van de cut essentieel maar ze stranden in het zicht van de laatste ronde.

Gepubliceerd in Nieuws
woensdag, 04 april 2018 00:00

Max Albertus aan de leiding in Marokko

Max Albertus gaat na de eerste dag van het Open Royal Golf Anfa Mohammedia aan de leiding met een score van -4. Albertus, vorige week achtste, tekende voor zes birdies en twee bogeys en heeft een voorsprong van een slag op een groepje van twee op -3.

Voor Dylan Boshart (+4), Evanildo Silva dos Santos (+6) en Robin Kind (+10) ziet het er na de eerste dag al somber uit. De cut ligt momenteel op +2 en zullen de drie alle zeilen moeten bijzetten om donderdag de cut te halen. Lars Keunen heeft zich met een score van +9 teruggetrokken.

Gepubliceerd in Nieuws

Het Open Tazegzout in Marokko is een frans onderonsje geworden. Winnaar met -8 werd Romain Bechu, op -7 gevolgd door Stanislas Gautier op plek twee en een derde plaats voor Franck Daux met een score van -6.

Max Albertus moest genoegen nemen met een gedeelde 8e plaats. Albertus ging donderdag gedeeld aan de leiding met een rondje 67 (-5) om vrijdag wat plaatsen in te leveren met 73 slagen (+1). Zaterdag kwam de pas een jaar als professional spelende Nederlander uit op nog een ronde 73 (+1) na twee bogeys, een dubbel bogey en drie birdies. Max Albertus verdiende een cheque van 827,50 euro.

Robin Kind (+9), Lars Keunen (+10), Dylan Boshart (+15) en Evanildo Silva dos Santos (+17 wisten zich na twee ronden niet te plaatsen voor de finale. Maarten Bosch trok zich terug.

Gepubliceerd in Nieuws

Het Open Ocean is gewonnen door Benjamin Rusch. De Zwitser pakte de overwinning met een totaal van -14 en had op het slot twee slagen voorsprong op de Schot Chris Robb (-12) die tweede werd. Het is voor Rusch zijn eerste overwinning op de Pro Golf Tour sinds 2015.Drie spelers delen de derde positie.

Max Albertus is via een slotronde 68 (-3) op een totaal van -8 geëindigd en is daarmee gedeeld 8e geworden. Maarten Bosch zakte naar een gedeelde 33e plaats na een rondje 73 (+2) wat zijn totaal op -2 bracht. Lars Keunen had op de slotdag in Agadir level par op zijn kaart staan en met een totaal van -1 werd hij gedeeld 39e.

Gepubliceerd in Nieuws

Met nog achttien holes te spelen op het Open Ocean in het Marokkaanse Agadir heeft Max Albertus uitzicht op een plek binnen de top-10. Albertus kwam via een ronde 64 op een score van -5 na vijf birdies en twee bogeys. Het leverde hem een gedeelde 11e plaats op, Maarten Bosch volgt op een gedeelde 16e plek met een totaal van -4 na een rondje 69 (-2). Ook Lars Keunen wist zich te plaatsen voor de finale na eveneens een rondje 69 (-2). Keunen staat met een totaal van -1 gedeeld 41e.

Dylan Boshart (par), Evanildo Silva dos Santos (+1) en Robin Kind (+13) sneuvelden voortijdig.

Met een score van -11 gaat de Schot Ross Cameron aan de leiding gevolgd door zijn landgenoot Chris Robb en de Zwitser Benjamin Rusch, beide op -10.

Gepubliceerd in Nieuws

Na de eerste ronde van het Open Ocean, onderdeel van de Pro Golf Tour, gaat de Schot Ross Cameron aan de leiding met een score van -6. Twee Nederlanders delen de 12e positie met een score van -2. Maarten Bosch en Max Albertus hebben een slag voorsprong op Evanildo Silva dos Santos die met -1 een 27e plek deelt.

In de gevarenzone staan Lars Keunen met +1, Dylan Boshart met +2 en Robin Kind met +4.

Gepubliceerd in Nieuws
zaterdag, 03 maart 2018 00:00

Pro Golf Tour in Marokko afgelast

Het Open Palmarie in Marokko, onderdeel van de Pro Golf Tour, is zaterdag definitief afgelast. Voor de eerste keer in de geschiedenis van de Pro Golf Tour moest een wedstrijd worden gestopt voor er ook maar één ronde kon worden gespeeld. Was vrijdag de harde wind die er voor zorgde dat een handjevol spelers die al op de baan waren naar binnen moesten, zaterdag bleek de baan door overvloedige regen dusdanig onder water te staan dat er van spelen niets zou komen.

Gepubliceerd in Nieuws
Pagina 1 van 23