De twee overgebleven Nederlandse deelnemers aan de Austerlitz Classic konden woensdag geen vuist maken. Robbie van West kwam door een laatste ronde met 71 slagen (-1) op level par en eindigde in Tsjechië twee plaatsen beter op een gedeelde 25e positie. Dylan Boshart moest 21 plaatsen inleveren na een rondje 78 (+6) en finishte op een gedeelde 39e plek.

Maximillian Walz won het toernooi met een score van -12 en boekte daarmee zijn eerste professionele overwinning.. Thordur Gissurarson uit IJsland werd tweede met -11. De Marokaanse speler Karim el Hali eindigde op een derde positie met -10.

 

Gepubliceerd in Nieuws

Dylan Boshart en Robbie van West gaan woensdag strijden om een toppositie op de Austerlitz Classic. De twee hebben zich op deze Pro Golf Tour wedstrijd weten te plaatsen via een achttiende en een 27e plaats.

Dylan Boshart kwam dinsdag via een rondje 70 (-2) op een totaal van -1 na zes birdies en vier bogeys. Boshart staat na twee rondjes op een gedeelde 18e plaats, een verbetering van 28 plaatsen. Van West had 73 slagen (+1) nodig om zes plaatsen te stijgen met een totaal van +1. Van West plaatste zich via vier birdies, drie bogeys en een dubbel bogey aan de goede kant van de cut.

Maarten Bosch (+4) en amateur John Weber (+40) waren niet zo gelukkig. Met -9 gaan Finn Fleer en Peter Valasek aan de leiding. Maximillian Walz is derde met -8.

 

Gepubliceerd in Nieuws

 

Slechts een klein aantal Nederlanders zijn maandag van start gegaan op de Austerlitz Classic, onderdeel van de Pro Golf Tour. Met een rondje 71 )=1) staat Maarten Bosch er het beste voor van de landgenoten. Bosch tekende voor vijf birdies tegenover twee bogeys en een dubbel bogey en een gedeelde 27e plaats. Robbie van West had één slag meer nodig door vier birdies en evenzoveel bogeys. Met level par deelt Va West een 33e positie. Dylan Boshart deelt een 47e plaats na een rondje 73 met vier bogeys en drie birdies. Voor een score van +1. Amateur John Weber staat voorlopig laatste met meet dan zestien slagen boven par.

 

Gepubliceerd in Nieuws

Düsseldorfer Nicolai von Dellinghausen is na de eerste extra hole in de play-offs, de winnaar geworden van het Adamstal Open. Het is zijn tweede zege dit jaar op de Pro Golf Tour. De Duitser eindigde na drie ronden spelen op de baan van het Oostenrijkse Ramsau met -5 gelijk met de Fransman Stanislas Gautier. Robbie van West werd woensdag gedeeld derde met een score van -2 (68-69-71). Van West noteerde op de laatste dag vijf bogeys en vier birdies.

Maarten Bosch tekende op de laatste dag voor een rondje 72 (+2) met met één birdie en drie bogeys wat, met een totaal van +4 (71-71-72) een gedeelde vijftiende plaats opleverde.

In de order of merit staat Robbie van west nu op een vierde plek. Dylan Boshart staat 7e, Michael Kraaij 11e en Maarten Bosch 22e.

 

Gepubliceerd in Nieuws

Slechts twee van de negen Nederlandse Pro Golf Tour deelnemers aan het Adamstal Open hebben zich weten te plaatsen voor de laatste ronde. De finale lonkt alleen voor Robbie van West en Maarten Bosch. West kwam op een gedeelde vierde plaats door ronden 68 en 69. (-3), twee slagen achter de twee leiders, de Duitser Nicolai van Dellinghausen en zijn landgenoot Hinrich Arkenau die op -5 de laatste ronde ingaan.

Maarten Bosch is de tweede landgenoot die zich dinsdag wist te plaatsen al heeft hij met zijn score van +2 (71-71) en een gedeelde zestiende plaats een behoorlijke achterstand op de top-10.

Axel Geers (+8), Robin Kind (+10, Michael Kraaij (+11) Dylan Boshart en Rob van de Vin (beide op +13), Mitchell Schoorl (+30) en de na de eerste ronde teruggetrokken  Giesbert Gommers (+21) misten de cut.

 

Gepubliceerd in Nieuws

Een eindsprint met vijf slagen onder par brachten Robbie van west, op de derde dag van het Raiffeisen Pro Golf Tour St. Pölten, een totaal score van -11 en een gedeelde zesde plaats in het eindklassement. Van West had donderdag zes birdies en een bogey op zijn kaart staan en deed daarmee eveneens goede zaken voor de order of merit van de Pro Golf Tour. De Nederlander finishte op zes slagen van de Tsjech Stanislav Matus die met -17 een slag voorsprong had op de Duitser Nicolai von Dellinghausen die met -16 tweede werd. Zijn landgenoot Max Griesbeck werd met -13 derde.

Maarten Bosch werd met een score van -4 gedeeld 23e, Dylan Boshart met -1 gedeeld 41e.

In de Pro Golf Tour order of merit staat Robbie van West nu op de vijfde plaats na elf gespeelde toernooien. Dylan Boshart is zevende en Michael Kraaij staat op de tiende plaats.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mitchell Schoorl en Rob van de Vin (-1), Axel Geers (par), Michael Kraaij (+3), Robin Kind (+4) en Giesbert Gommers (+13) misten woensdag de cut.

 

Gepubliceerd in Nieuws

Slechts drie Nederlanders hebben zich weten te plaatsen voor de finale van het Raiffeisen Pro Golf Tour St Pölten. Met zes slagen onder par staat Robbie van West er het beste voor. Van West had voor zijn tweede ronde 69 slagen nodig (-2) waarin hij vier birdies en twee bogeys noteerde voor een gedeelde elfde plaats.

Dylan Boshart staat met min 3 op een gedeelde 28e plek en Maarten Bosch met min 2 op een 37e positie.

De leiding wordt gedeeld door Stanislav Matus uit Tsjechië en de Duitser Nicolai von Dellinghausen uit Duitsland met beide tien slagen onder par. De Schot Sam Kiloh staat derde met een score van -9.

Voor Mitchell Schoorl en Rob van de Vin (-1), Axel Geers (par), Michael Kraaij (+3), Robin Kind (+4) en Giesbert Gommers (+13) viel voortijdig het doek.

 

Gepubliceerd in Nieuws

Na de eerste dag van het Raiffeisen Pro Golf Tour St Pölten staan vijf Nederlanders in de top-20. Axel Geers is met een rondje 66 (-5) de beste van Nederlanders. Geers tekende dinsdag voor zes birdies en een bogey. Met vier slagen onder par delen Mitchell Schoorl en Robbie van West de twaalfde plek, Maarten Bosch en Dylan Boshart delen de negentiende positie met een score van -3.

Michael Kraaij en Rob de Vin staan gezamenlijk op de 40e plek met -1, Robin Kind (+1) en Giesbert Gommers (+7) bleven boven par. Op de laatste plaats staat de voormalige pro van de Koninklijke Haagsche, Ben Collier met en score van +15.

Na een foutloze ronde met negen birdies gaat de Tsjech Stanislav Matus aan de leiding. Hij heeft twee slagen voorsprong op de Duitsers Nicolai van Dellinghausen en Maximillian Querling met -7.

 

Gepubliceerd in Nieuws

Ben Parker is de winnaar geworden van de Extec Pro Golf Tour in Tsjechië, zijn tweede zege dit jaar. De Engelsman bleef met een score van -11 één slag voor op de nummer twee, amateur Max Schmitt uit Duitsland. Philipp Mejow werd met -9 derde.

Robbie van West is na een rondje 68 als vierde geëindigd, zes plaatsen beter dan zijn start op donderdag. Dylan Boshart werd met -5 gedeeld zestiende. Robin Kind werd gedeeld 39e met +1, Sven Korver eindigde als 48, en laatste, met een totaal score van -8.

 

Gepubliceerd in Nieuws

Slechts vier Nederlanders hebben zich, na twee ronden op het Extec Pro Golf Tour in Tsjechië, weten te plaatsen voor de finale. Met een gedeelde achtste plaats staat Robbie van West er het beste voor. Met een tweede rondje 70 kwam het totaal van Van West op -4, vijf slagen achter Ben Parker uit Engeland, die met -9 het veld aanvoert. Dylan Boshart staat met één slag gedeeld twaalfde na een rondje 71 (-1). Robin Kind kwam met een rondje 71 (-1) op level net als Sven Korver die een tweede ronde 72 op de kaart bracht.

Maarten Bosch (+2), Axel Geers en Michael Kraaij (+5), Mitchell Schoorl (+7), Paul Berkhout (+12) en Jeroen Krietemeijer(+15) staan met lege handen. Lars Buijs gaf woensdag op na acht holes en een score +10.

 

Gepubliceerd in Nieuws
Pagina 1 van 20