Een gemiste putt op hole 16 van Valderrama kostte Joost Luiten een play-off met winnaar Sergio Garcia. Luiten bleef de hele dag op een slag of gelijk met de Spanjaard. De bogey was de enige smet op een voor de rest foutloze ronde van Luiten op de laatste dag van het Andalucia Valderrama Masters. De Bleiswijker had een rondje 66 (-5) met zes birdies en een bogey nodig voor zijn totaal van -11, één slag achter naamgever en gastheer Sergio Garcia die op -12 binnenkwam. De Engelsman Daniel Brooks werd derde met -7.

De tweede plek was voor Luiten zijn beste resultaat dit jaar. Samen met de zevende positie op het Lyoness Open in Oostenrijk is het de tweede top-10 notering voor de Nederlander dit seizoen.

 

Gepubliceerd in Nieuws

Joost Luiten heeft zaterdag, op de derde dag van het Andalucia Valderama Masters, twee plaatsen moeten inleveren. De Bleiswijker kwam niet verder dan een rondje level par met drie birdies en drie bogeys. Met zijn totale score van -6 heeft Sergio Garcia twee slagen voorsprong op de Nederlander. Daniel Brooks staat met -7 tweede.

 

Gepubliceerd in Nieuws

Joost Luiten gaat op het Andalucia Valderama Masters met -6 alleen aan de leiding, mede  dankzij een Albatros op de par-5 elfde.

Na een bogey en een birdie op de eerste negen holes kwam na de turn bogey nummer twee op de kaart. Luiten herstelde zich door een Albatros op de par-5 elfde. Luiten’s tweede slag naar de blinde green zorgde er voor dat de bal in één keer in de hole rolde. Het was voor de Nederlander de tweede keer dat hij een Albatros noteerde al moest hij er wel 2323 toernooien op wachten voor de tweede een feit was.

Op de par-3 twaalfde tekende de Bleiswijker voor een birdie, een feit dat sinds 2012 niet meer was voorgevallen op de tour. Met twee bogeys viel de voorsprong van drie slagen op de concurrentie terug naar één slag.

Met een totaal van -6 deelt Luiten staat de Nederlander 1 slag los van Robert Rock, Sergio Garcia en Scott Jamieson.

 

Gepubliceerd in Nieuws
donderdag, 19 oktober 2017 00:00

Joost Luiten opent met eerste plaats in Spanje

Na de eerste dag van het Andalucia Valderrama Masters gaat Joost Luiten gedeeld aan de leiding. Luiten ging donderdag in Spanje rond in 66 slagen (-5) met zes birdies en een bogey. Luiten deelt de leiding met Sergio Garcia die zeven birdies en twee bogeys op de kaart zette.

Robert Rock en Pablo Larrazabal delen de derde plek met een score van -4.

 

Gepubliceerd in Nieuws

 

Joost Luiten is op het Italiaans Open als gedeeld 32e geëindigd, vier plaatsen slechter als toen hij zondag van start ging. Met een laatste ronde 69 (-2) waarin Luiten vijf keer een birdie en drie keer een bogey noteerde, kwam het totaal op -11. Dit was tien slagen slechter dan winnaar Tyrrell Hatton (-21) op zijn conto had staan. Ross Fisher en Kiradech Aphibarnrat delen de tweede plek met een score van -20.

Luiten pakte in Milaan nog wel een leuke cheque van € 45,460 mee.

 

Gepubliceerd in Nieuws

Met een derde rondje 68 (-3) op het scorebord verloor Joost Luiten één plek op het Italiaans Open. In Milaan tekende de Bleiswijker voor vier birdies en een bogey voor een totaal score van -9. Met nog achttien holes te spelen staat Luiten gedeeld 28 op acht slagen van leider Matt Wallace (-17). Tyrrell Hatton en Fransesco Molinari delen met -15 een voorlopige tweede plek.

 

Gepubliceerd in Nieuws

Met een tweede ronde 68 (-3) kwam Joost Luiten op een totaal van (-6) en steeg vier plaatsen op het Italiaans Open. Vijf birdies en twee bogeys stonden op de scorekaart van Luiten die zaterdag van start gaan vanaf een gedeelde 27e plaats. De Australiër had met een rondje 62 (-9) zijn tweede foutloze ronde van het toernooi en gaat met -13 gedeeld aan de leiding met de Engelsman Matt Wallace die vrijdag een rondje 65 (-6) maakte.

 

 

 

 

 

Gepubliceerd in Nieuws
donderdag, 12 oktober 2017 00:00

Joost Luiten begint Italiaans Open als 31e

Drie slagen onder was de score die Joost Luiten donderdag op de kaart zette tijdens de eerste dag van het Italiaans Open. Op Golf Club Milano tekende Luiten voor zes birdies en drie bogeys. Met vier slagen verschil gaan zes spelers aan de leiding met een score van -7.

 

Gepubliceerd in Nieuws

Joost Luiten heeft ondanks een foutloze ronde geen vuist kunnen maken op het Alfred Dunhill Links Challenge. Luiten tekende zondag voor drie birdies en bracht zijn totaal op -9. De afstand van 15 slagen op winnaar Tyrrell Hatton was te groot om mee te kunnen doen voor de prijzen. De Engelsman kwam via ronden 68-65-65-66 uit op -24, drie slagen beter dan nummer twee Ross Fisher. De Fransman Victor Dubuissn werd derde met een score van -17.

 

Gepubliceerd in Nieuws

Net als vrijdag moest Joost Luiten aan het eind van zijn eerste negen holes een domper incasseren. Op dag drie van het Alfred Dunhill Links Challenge maakte de Bleiswijker drie birdies en twee bogeys voor een rondje 71 (-1). Daarmee komt het totaal van de Luiten op -6 en, met nog achttien holes te gaan, is de kans dat de Nederlander op het podium komt uiterst klein. De achterstand op leider Tyrrell Hatton is twaalf slagen. De Engelsman heeft met -18 vijf slagen voorsprong op zijn naast concurrent Gregory Bourdy (-13 en zeven slagen op de nummer drie Paul Dunne (-11).

 

 

 

 

 

Gepubliceerd in Nieuws
Pagina 1 van 47