Joost Luiten is met een slotronde met 71 slagen (-1) op een gedeelde veertiende plaats geëindigd. Luiten tekende zondag op golfbaan Eichenried voor drie birdies en twee bogeys, en bracht zijn totaal daarmee op -9. Het leverde de Bleiswijker een cheque vorr 27.633 euro op. Met -17 werd de Argentijn Andres Romero winnaar voor een drietal spelers met een score van -16. De Belg Thomas Detry, Richard Bland uit Engeland en de Masters winnaar Sergio Garcia deelden de tweede plek met -16.

 

Gepubliceerd in Nieuws

Na twee bogeys en twee birdies op de eerste negen van golfbaan Eichenried in München noteerde Joost Luiten na de turn nog eens drie birdies voor een dag score van 69 (-3). Het totaal van de Bleiswijker kwam daarmee op -8 en dat leverde hem acht plaatsen winst op. Met nog achttien holes te spelen staat Luiten op een gedeelde tiende plaats in het klassement met vijf slagen achterstand op de twee leiders van het BMW International Open.

Sergio Garcia gaat samen met de Engelsman Richard Bland aan de leiding met een score van -13. Beide spelers tekende zaterdag voor een ronde 67 (-5). Joakim Lagergren staat voorlopig op een derde plek met een totaal van -11.

 

Gepubliceerd in Nieuws

Joost Luiten kon zaterdag geen vuist maken op het BMW International Open in Duitsland. De Bleiswijker bleef met één birdie en twee bogeys op plus één voor de dag en leverde daarmee vijftien plaatsen in. Met een totaal score van -5 en een gedeelde 18e plaats is de afstand tot de concurrentie opgelopen. De Zweed Joakim Lagergren en de Fransman Joël Stalter zijn nu de leiders op Eichenried GC met negen slagen onder par. Vijf spelers delen de derde plek met een score van min acht.

 

Gepubliceerd in Nieuws

Met een rondje 66 (-6) is Joost Luiten het BMW International Open goed begonnen. Met acht birdies en twee bogeys nestelde de Bleiswijker zich na de eerste dag in M¨nchen op een gedeelde derde plaats, op slechts twee slagen van leider Wade Ormsby uit Australië die met acht birdies foutloos rond ging op de baan van Eichenried. De Belg Thomas Detry bezet een tweede plek met een score van -7. Met zes birdies, een eagle en een bogey kwam Detry eveneens goed uit de startblokken. Luiten bevindt zich op de derde plaats in goed gezelschap. Naasst hem staan Masterswinnaar Sergio Garcia en Thorbjørn Olesen uit Denemarken.

 

Gepubliceerd in Nieuws

Joost Luiten boekte op het Lyoness Open in Oostenrijk zijn eerste top-10 finish sinds hij vorig jaar het KLM Open wist te winnen. Luiten produceerde op de laatste dag in Wenen een rondje 66 met zeven birdies en een bogey voor een eindstand van -7. Het leverde voor de Bleiswijker een gedeelde 7e plaats op.

Jurrian van der Vaart kon zondag geen vuist maken. Van der Vaart zakte na een rondje 74 (+2) negentien plaatsen om op een gedeelde 34e plek te eindigen. Slechts drie birdies tegenover een bogey en twee dubbel bogeys. De Nederlandse Challenge Tour speler eindige met een score van -1 gedeeld 34e.

Het toernooi werd gewonnen door de Zuid-Afrikaan Dylan Frittelli, vorig jaar nog spelend op de Challenge Tour en in Oostenrijk met -12 zijn eerste European Tour zege pakkend. Mikko Korhonen, David Horsey en Jbe Kruger delen een tweede plek met een score van -11.

 

Gepubliceerd in Nieuws

Jurrian van der Vaart heeft zaterdag goede zaken gedaan tijdens de derde ronde van het Lyoness Open in Oostenrijk. Van der Vaart bleef foutloos met twee birdies en staat nu met een totaal van -3 op een gedeelde vijftiende plaats, negen beter dan bij aanvang. Joost Luiten wist zijn positie eveneens te verbeteren. De Bleiswijker tekende op dag drie voor twee birdies, een eagle en twee bogeys. Met zijn totaal van -1 staat Luiten voorlopig op een gedeelde 30e plaats.

Met -9 is de leiding in handen van de Chileen Felipe Aguilar die twee slagen voorsprong heeft op drie spelers met -7.

 

Gepubliceerd in Nieuws

Joost Luiten en Jurrian van der Vaart hebben zich weten te plaatsen voor de laatste twee ronden van het Lyoness Open in Oostenrijk. Jurrian van der Vaart tekende voor een rondje 71 met vier birdies, een bogey en een dubbel bogey. De speler die normaal uitkomt op de Challenge Tour staat nu met een totaal van -1 op een gedeelde 24e plaats met twee slagen voorsprong op Joost Luiten die, als voormalig winnaar van het toernooi, moeite heeft met het vinden van de fairway. Luiten maakte vrijdag een rondje 72 met vier birdies en vier bogeys. De Bleiswijker staat met een score van +1 op een gedeelde 40e plek.

Reinier Saxton moet voortijdig het strijdtoneel verlaten met een totaal van +14 en een gedeelde 146e plaats.

Felipe Aguilar is nog steeds de leider met een totaal van -9, twee slagen beter dan Graeme Storm die met -7 op de tweede plek staat. Twee spelers delen de derde positie met een totaal van -6.

 

Gepubliceerd in Nieuws
donderdag, 08 juni 2017 00:00

Joost Luiten boven par in Oostenrijk

Joost Luiten is het Lyoness Open boven par begonnen. Op deze wedstrijd in Oostenrijk, dat Luiten in 2013 wist te winnen, heeft de Bleiswijker een kans op een tweede toernooizege al min of meer laten liggen. Met drie birdies, een eagle, vier bogeys en een dubbel bogey kwam Luiten op een score van +1, acht slagen achter leider Felipe Aguilar uit Chili die met -7 twee slagen voorsprong op de drie nummers twee die op -5 staan.

 

Gepubliceerd in Nieuws

Joost Luiten is er vrijdag niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de laatste twee dagen van het Nordea Masters. Na een teleurstellende opening met +4 op donderdag, tekende de Bleiswijker op de tweede dag voor twee birdies en een dubbel bogey (level par). Luiten kwam drie slagen tekort om het weekeinde te halen.

Met -8 gaat Jamie Donaldson aan de leiding voor Renato Paratore (-6) en drie spelers op de derde plek met -5.

 

Gepubliceerd in Nieuws

Joost Luiten heeft de weg naar boven nog niet weten te vinden, getuigen zijn openingsronde op het Nordea Masters. De Bleiswijker begon aan het toernooi in Zweden met een rondje 77 (+4). Na de eerste negen op de back-nine met twee bogeys, volgde na de turn een birdie maar die werd op de derde hole van de baan weer teniet gedaan door een bogey. Met een birdie op de vijfde en drie bogeys op rij aan het slot van zijn ronde staat Luiten op een voorlopig gedeelde 128e plaats.

Met een score van -5 gaat de Italiaan Renato Paratore aan de leiding. Hij wordt gevolgd door een groepje van drie spelers op -4.

 

Gepubliceerd in Nieuws
Pagina 1 van 43